Sininen diatomiitti kylpy matto

Sininen diatomiitti kylpy matto

Uusi tyyppi kylpymatto diatomiitti kylpy matto on kiinteät suorakaiteen muotoinen levy, vähän kuin kova Kipsilevy, ei kangas, kumi tai matto matto. Se on uusi trendikäs muoti on moderni, tyylikäs ja vihreä elämä. Se vapauttaa taakka rutiininomainen pesu kankaalla tai kumi matot- ja. Kompakti...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Uudenlainen kylpymatto


Diatomiitti kylpy matto on kiinteät suorakaiteen muotoinen levy, vähän kuin kova Kipsilevy, ei kangas, kumi tai matto matto. Se on uusi trendikäs muoti on moderni, tyylikäs ja vihreä elämä. Se vapauttaa taakka rutiininomainen pesu kankaalla tai kumi matot- ja. Kompakti ja kova kylpy matto on valmistettu päivittäiseen mukavuutta.


Kuvauksessa/valvonta:

Materiaali: piimaa

Kokoa: 390 mm * 600 mm * 9 mm (räätälöityjä koon)

Color:Blue(customized)

Paketti: 1 * kylpy matto/Color laatikko

10 * kylpy matto/pakkaus


Piimaa on eräänlainen luonnollinen piipitoisista kivinen maaperä kertynyt yli vuosituhansien makean veden järviä neutraali PH-arvo, turvallinen, kevyt ja pehmeä tekstuuri. Se on vahva kyky, absorboivan erikoinen haju ja kosteutta koska sen huokoinen ominaisuuksia.


Varoitus:

1) Jos tunnet mikrosoituja jauheet pinnalla, tämä ei ole laadultaan ongelma vaan normaali ilmiö syntyy tuotantoprosessiin. Puhdista kostealla ja kevyesti hieroa pois.

2) poistaa jälkeen tahrat matto pinnalla pestään se vedessä ja käytä hiekkapaperilla varovasti hionta pintaan asti. Anna matto kuivua.

3) mitään curling tai halkeilua ongelmia välttämiseksi laita matto viileässä paikassa ilmaan kuiva ja äläkä altista sitä suoraan alla auringonvalossa pitkään.

4) imeytymistä teho riippuu lämpötilan ja kosteuden jossain määrin. Pitää korkea imukyky, voit käyttää hiekkapaperilla hieroa pitkään käytön jälkeen.


Hot Tags: sininen diatomiitti Kylpyamme mat, Kiina, toimittajat, valmistajat, factory, tukkukauppa, halpa, räätälöidyt, hinta

Tutkimus

You Might Also Like