Piilolämmitin

Piilolämmitin

Tämä SGS-sertifikaatti Natural Diatomaceous -maasto matto on terveyttä ja ympäristöä, ympäristöystävällistä, veden imeytymistä, tulenkestävää, Tärkeintä on se ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tämä SGS-sertifikaatti Natural Diatomaceous Earth -matot on terveys ja ympäristö, ympäristöystävällinen, veden imeytyminen, tulenkestävä. Tärkeintä on se, että se voi absorboida ja hajota haitallisia kaasuja ja myrkkyjä ilmassa.

Tuotteen Kuvaus

Tuotetyyppi

Kylpymatto

Tuotenimi

Herbaland

Malli nro.

OSM-1005

materiaali

Piimaa

Väri

Pinkki, sininen, valkoinen, vihreä, harmaa, ruskea

Koko

390mm * 600mm * 9mm

toiminto

Veden imeytyminen

Ominaisuus

Luontoystävällinen

Käyttö

Liukumaton matto

Lähtöisin

Zhejiang, Kiina Manner

IMG_6141_ 副本 .jpg

image003.jpg

image005.jpgAiheeseen liittyvä tuote

image007.jpg


Ilmoitus

1) Jos sinusta tuntuu mikronisoidut jauheet pinnalla, tämä ei ole laatuongelma vaan normaali ilmiö, joka syntyy tuotantoprosessissa. Voit käyttää kosteaa kangasta ja hieroa kevyesti.

2) Kun tahroja on pinnalla, pese se vedellä ja käytä hiomapaperia hiutaleen kevyesti, kunnes pinta poistetaan. Sitten anna maton ilma kuivua.

3) Jotta vältetään käpristyneitä tai halkeamia, laita matto hyvin ilmastoituun paikkaan kuivaksi ja älä altista sitä suoraan auringonvalolle pitkään aikaan.

4) Imeytymisvoima riippuu lämpötilasta ja kosteudesta jossain määrin. Jotta pitoisuus pysyy korkeana, hiekkapaperia voi hiertää sen jälkeen, kun se on pitkään käytetty.

Pls huomata: Tämä kylpy matto on kova ja tyylikäs, se ei ole pehmeä ja pörröinen.


Hot Tags: Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like