Diatomaceous Earth Mat Japani

Diatomaceous Earth Mat Japani

DIATOMITE MATERIAALI: Meidän lasinaluset ovat valmistettu 100% luonnon diatomite, joka on eräänlainen ympäristöystävällinen, vähähiilinen ja vihreä materiaali, joka tulee yhä suosittu asiakkaiden kanssa. Se on tärkeä rooli elämässämme ja hyödyttää enemmän fyysistä ja henkistä. Joten se on ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

DIATOMITE MATERIAALI: Meidän lasinaluset ovat valmistettu 100% luonnon diatomite, joka on eräänlainen ympäristöystävällinen, vähähiilinen ja vihreä materiaali, joka tulee yhä suosittu asiakkaiden kanssa. Se on tärkeä rooli elämässämme ja hyödyttää enemmän fyysistä ja henkistä. Joten se on suuri lahja perheellesi ja ystävillesi.

FAST ABSORBENT: Diatomit-lasinaluset ovat erittäin hienoja huokosia, jotka ovat 5000-6000 kertaa enemmän hiiltä, joten ne voivat absorboida 5 kertaa enemmän vettä kuin omalla tilavuudellaan. Mikä vahva adsorptiokyky! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vesi ulkona olevilla lasinalusilla kastelee tärkeän asiakirjan ja suosikkikirjan. Ne voivat imeä vettä muutamassa sekunnissa ja kuivua 10 minuutissa.

PURIFY AIR: Ne eivät ainoastaan pidä kupinpitäjää vaan myös ilmansuodattimia, ne vapauttavat jatkuvasti tehokkaita negatiivisia ioneja, absorboivat ja hajoavat erilaisia haitallisia aineita, puhdistavat ilman, pitävät tuoreita ja saavat enemmän hyötyä fysiologiasta ja psykologiasta .


diatomaceous earth bath mat Japan_副本.jpg


Tuote: diatomaalimaalaus matto Japani

Suunnittelu: Pikachu Japanista

Matta väri: harmaa

Käsityö: väritulostus

Koko: räätälöity

Vettä absorboiva: kyllä

Nopea kuiva: kylläTämä matto on suunniteltu Japanin sarjakuva Pikachu, se on suosittu lasten kanssa, matto ei ole vain aikuisille vaan myös lapsille. Toivomme, että kaikki ihmiset maailmassa voivat nauttia tästä taikuudesta.

water absorbent.png


Paketti

1kpl / kupla

1kpl kupla pakkaus / väri laatikko

10 kpl väri laatikko / kartonki

Asiakkaan vaatimukset ovat myös mahdollisia


Ohje

K: Voinko räätälöidä sen itse

V: Ei ole helppoa, se on vähän vaikeaa

K: Onko se hometta pitkään aikaan

V: Ei niin

K: Voitko laittaa sen suihkussa?

V: Kyllä, voit. Se on luistamaton. Mutta suosittelemme, että käytät sitä paremmin kuivaksesi jalkasi suihkun jälkeen ja laita se ulos suihkutilastasi.

K: Kuinka kauan se voi kuivata vettä?

V: Se kuivuu nopeasti 60 sekunnin kuluessa, erinomainen veden imeytyminen jokapäiväiseen elämään.


Hot Tags: Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like