Diatomite Bath Mat JP

Diatomite Bath Mat JP

Diatomite on eräänlainen luonnollinen kivihiilinen maaperä, joka on kertynyt vuosituhannen ajan makean veden järvissä, neutraalilla PH-arvolla, turvallisella, kevyellä ja pehmeällä tekstuurilla. Sillä on vahva kyky imeä ainutlaatuinen haju ja kosteus johtuen sen huokoisista ominaisuuksista. Dongyang Ousimu Environmental Sci-Tech Co, Ltd ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomite on eräänlainen luonnollinen kivihiilinen maaperä, joka on kertynyt vuosituhannen ajan makean veden järvissä, neutraalilla PH-arvolla, turvallisella, kevyellä ja pehmeällä tekstuurilla. Sillä on vahva kyky imeä ainutlaatuinen haju ja kosteus johtuen sen huokoisista ominaisuuksista.


Dongyang Ousimu Environmental Sci-Tech Co, Ltd sijaitsee No. 999 Shuguang St, Changsonggang Function District, Dongyang taloudellisen kehityksen alueella, Zhejiang Province, Enterprise on pääasiassa: ammatillinen tuotanto lasinaluset, matot ja ammatillinen tutkimus- ja kehitystyö, tuotanto, jalostus, diatom muta perustuu erilaisia ympäristöystävällisiä taloustavarat ja koriste-aineita ja niin edelleen. Laadukas henkilökunta, erittäin tehokas laadunvalvonta ja hallintajärjestelmä vastaamaan markkinoiden uusimpiin ja suosituimpiin ympäristönsuojeluun tarkoitettuihin kotitaloustavaroihin ja koristeaineisiin liittyviin vaatimuksiin. Dong Yang Ou Si Mu Environmental Sci-Tech Co, Ltd kaikki henkilökuntamme lämpimästi tervetuloa asiakkaat tulevat käymään, luoda pitkäaikaisia yhteistyösuhteita ja etsivät yhteistä kehittämistä, luoda loistavia saavutuksia tulevaisuudessa.


diatomite bath mat JP.JPG


Tuotenimi: diatomite bath mat JP

Materiaali: diatomite / diatomaceous earth

Koko: 450mm * 350mm * 9mm

Väri: Harmaa

Pakkaus: väri laatikkoOta yhteyttä:

  1. voit kysyä minulta kysymyksen verkkosivustolta suoraan

  2. voit lähettää kyselyitä sivuillamme

  3. voit käyttää alla olevia tapoja

    Sähköposti: sales@osmecolife.com

    Mob: +86 18267911898

    Skype: leo.ousimu@outlook.comIlmoitus:

1) Jos sinusta tuntuu mikronisoidut jauheet pinnalla, tämä ei ole laatuongelma vaan normaali ilmiö, joka syntyy tuotantoprosessissa. Voit käyttää kosteaa kangasta ja hieroa kevyesti.

2) Kun tahroja on pinnalla, pese se vedellä ja käytä hiomapaperia hiutaleen kevyesti, kunnes pinta poistetaan. Sitten anna maton ilma kuivua.

3) Jotta vältetään käpristyneitä tai halkeamia, laita matto hyvin ilmastoituun paikkaan kuivaksi ja älä altista sitä suoraan auringonvalolle pitkään aikaan.

4) Imeytymisvoima riippuu lämpötilasta ja kosteudesta jossain määrin. Suurten imukykyisyyden säilyttämiseksi voit hiomapaperilla hieroa sitä pitkän käytön jälkeen.Pls, huomaa: Tämä kylpy matto on kova ja tyylikäs, se ei ole pehmeä ja pörröinen.


Hot Tags: diatomiitti kylpy matto jp, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like