Diatomiitti-kodin matto

Diatomiitti-kodin matto

Tärkein materiaali on piimaa tai piimaa. Tuotteiden etu on ympäristöystävällinen, liukastumaton, voimakas veden imeytyminen, puhdistaa ilma (kuten imeä formaldehydiä), antibakteerinen, deodorantti, kosteutta kestävä, hometta kestävä, estää sieniä ja punkit, lämmönkestävät, tulenkestävät, kestävät, helppohoitoiset, kierrätyskäytöt ja niin edelleen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Pääaine: diatomiitti tai piimaa

Koko: noin 600 * 390 * 9mm tai mukautettu

Värit: harmaa, sininen, vihreä, vaaleanpunainen, valkoinen, ruskea, keltainen, magenta

Sertifikaatit: SGS, ISET CE, ROHS, CA PROP 65

Ominaisuus: ympäristöystävällinen, liukastumaton, kestävä, helppo puhdistaa

Tehtävä: vahva veden imeytyminen, antibakteerinen, anti-mold, deodorantti, puhdistaa ilmaa, tulenkestävää ja niin edelleen

Pakkausmenetelmä: kuplasäkki + sisäinen neutraali laatikko + väri laatikko + ulkopakkaus tai räätälöity

Hot Tags: diatomiitti homeware matto, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta
Tuotteemme ovat laadukkaita ja läpäisseet SGS, CE, CA PROP 65 ja ROHS todistukset. Voimme kaivertaa tai tulostaa logon ja kuvion tuotteistamme, jos sopivat. Voimme tehdä OEM, ODM sinulle. Tärkein materiaali on piimaa tai piimaa. Tuotteiden etu on ympäristöystävällinen, liukastumaton, voimakas veden imeytyminen, puhdistaa ilma (kuten imeä formaldehydiä), antibakteerinen, deodorantti, kosteutta kestävä, hometta kestävä, estää sieniä ja punkit, lämmönkestävät, tulenkestävät, kestävät, helppohoitoiset, kierrätyskäytöt ja niin edelleen.

Tutkimus

You Might Also Like