Diatomite Mat

Diatomite Mat

Tämä kylpy matto on valmistettu piimaasta, joka on terveyttä ja ympäristöä, ympäristöystävällistä, veden imeytymistä, tulenkestävää. Tärkeintä on se, että se voi absorboida ja hajottaa haitallisia kaasuja ja myrkkyjä ilmassa. Ja sopii mihin tahansa sisätiloihin. Mattoa kutsutaan myös piimaaksi, liukumattomiin ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomite Mat

Tämä kylpy matto on valmistettu piimaasta, joka on terveyttä ja ympäristöä, ympäristöystävällistä, veden imeytymistä, tulenkestävää. Tärkeintä on se, että se voi absorboida ja hajottaa haitallisia kaasuja ja myrkkyjä ilmassa. Ja sopii mihin tahansa sisätiloihin. Mattoa kutsutaan myös piimaaksi, liukumaton matto.

Malli NO.:450*350*9mm
Väri: Harmaa
Ominaisuus: Ympäristöystävällinen, nopea veden imeytyminen
Kuljetuspaketti: kartonkipakkaus
Erittely: 450 * 350 * 9mm
Alkuperä: Kiina
HS-koodi: 3918909000

Tuotteen Kuvaus

Diatomite matto on eräänlainen puhdas luonnollinen, nolla pilaantuminen, hengittävä koristeellinen arkistomateriaali. OurBath Mat tekee jokaisen kylpy tai suihku olet turvallisempaa ja terveellisempää ja auttaa minimoimaan liukastumisriskien ja laskujen samalla estää bakteerien kasvun ja kertyminen saippuajäämät. Diatomite matto on antiikin phytoplankton (diatomi) kuin raaka-aineet, joka on toiminut erittäin imukykyinen, antibakteerinen deodorantti, luistamaton ja niin edelleen. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat lattiasi märkä kun olet tullut ulos kylpyhuoneesta.
Diatomite on eräänlainen luonnollinen kivihiilinen maaperä, jolla on neutraali PH-arvo, turvallinen, kevyt ja pehmeä rakenne sekä voimakas adsorptio. Kompakti ja kova kylpy matto on suunniteltu päivittäiseen mukavuuteenne.

edut

1.Pieni veden imeytyminen
2.Anti-slip
3.Ei nopeasti kuivaa
4.Eco sopiva
5.Borboreformaldehydi


Malli nro. Piilolämmitin
materiaali diatomiitti
Koko 400 * 600 * 9mm / 450 * 350 * 9mm, toiset voidaan räätälöidä
Muoto Bolong / Square / Muut muodot voidaan räätälöidä
Väri Harmaa / vihreä / vaaleanpunainen / valkoinen
Paino Noin 1,8 kg / kpl (460 * 600 mm), 1,25 kg (450 * 350 mm)
Kuljetuspaketti Kartonki
Tavaramerkki OEM / ODM
Käyttö Koti, Hotelli ja niin edelleen
Ominaisuus Ympäristöystävällinen, nopea veden imeytyminen, luistamaton, antibakteerinen, imeytynyt formaldehydi
Kuvio vankka
Tyyli Moderni
alkuperä Kiina

IMG_6012_ 副本 .jpgTurvallisuuteen ja mukavuuteen perustuva - Luonnonpiimeä kelmutemateriaali ilman kemiallisia väriaineita, turvallinen, terapeuttinen ja käytännöllinen, miellyttävän makuinen tuore maa.
Liukastumista estävä ja ylimääräinen imukykyinen - Tasainen, vakaa ja kovaa alustaa, erittäin voimakasta veden imeytymistä, vaikka kuinka märät jalkasi olisivatkin, liukumaton kylpytutkimus ei anna sinun joutua kärsimään vakavan kodin vammoja. Aina kun astut, jalat ovat turvallisia ja turvallisia
Antibakteerinen kylpyhuonetarvikkeet - Muotit, hometta ja bakteerit rakastavat kätesi kylpy mattoisi suihkusammassasi. Meidän Bath Mat, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä. Se pitää aina lattiasi kuivassa kunnossa, minkä jälkeen muotti pysyy poissa.
Helppo puhdistaa suihkumatto - Kun on tahroja, pese juoksevalla vedellä tai pyyhi märällä liinalla / sienellä, sitten ilmakuivilla, Bath Mat sopii nopeasti virkistykseen erinomaisella suoritustasolla.
Tyylikäs neutraali muotoilu näyttää hyvältä - Riippumatta siitä, mikä kodin tyyli on, tämä upea, iso matto, jossa on tavallinen väri sopii kotiisi tyylikkäästi ..


Hot Tags: diatomite matto, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like