Ympäristöystävällinen liukumaton piilevän kylpymatto

Ympäristöystävällinen liukumaton piilevän kylpymatto

Tärkein materiaali on piimaa tai piimaa. Tuotteiden etu on ympäristöystävällinen, liukastumaton, voimakas veden imeytyminen, puhdistaa ilma (kuten imeä formaldehydiä), antibakteerinen, deodorantti, kosteutta kestävä, hometta kestävä, estää sieniä ja punkit, lämmönkestävät, tulenkestävät, kestävät, helppohoitoiset, kierrätyskäytöt ja niin edelleen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteemme ovat laadukkaita ja läpäisseet SGS-, CE-, CA PROP 65- ja ROHS- sertifikaatit. Ympäristöystävällisen, puhdistavan ilman, antibakteerisen, deodorantin, hometta kestävän, sienen ja punkkien ehkäisemiseksi meillä on niihin liittyvät testiraportit. Voimme kaivertaa tai tulostaa logon ja mallin tuotteistamme, jos se sopii. Voimme tehdä OEM, ODM sinulle. Nyt meillä on asiakkaita Singaporesta, Koreasta, Kuwaitista, Thaimaasta, Japanista, Australiasta, USA: sta, Kanadasta, Chilestä, Kiinasta ja niin edelleen .

Koko on noin 600 * 390 * 9mm ja tavallisesti meillä on 6 väriä valintasi mukaan, jotka ovat harmaita, vihreitä, sinisiä, vaaleanpunaisia, valkoisia, ruskeita. Tuote ja pakkaus voidaan mukauttaa.

Hot Tags: ympäristöystävällinen liukumaton diatomiitti-kylpy matto, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkumyynti, halpa, räätälöity, hinta
MOQ on 200kpl koko on noin 600 * 390 * 9mm

Tutkimus

You Might Also Like