Jalka Mat

Jalka Mat

Diatomiitti mat tuotteemme Päämateriaali on piimaa tai piimaa, joka on ympäristöystävällinen, kestävä ja erittäin suosittu näinä vuosina. Piimaa on pieni, yksisoluiset levät löytyy plankton meressä ja kertynyt kun kuoli niin kivettyneitä osaksi diatomiitti satojen jälkeen...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomiitti mat

Pääasiallinen materiaali tuotteemme on piimaa tai piimaa, joka on ympäristöystävällinen, kestävä ja erittäin suosittu näinä vuosina.

 

Piimaa on pieni, yksisoluiset levät löytyy plankton meressä ja kertynyt kun kuoli niin kivettyneitä osaksi diatomiitti satojen miljoonien vuosien jälkeen. Pääkomponentit ovat piidioksidi, kevyt ja huokoinen. Elektronimikroskoopilla osoittaa, että diatomiitti nanokokoluokan huokoinen materiaali halkaisija vähintään 0,1 – 0,2 mikrometriä, huokoisuus on 90 % ja huokoset järjestetään säännöllisesti piireissä ja sen solukumi määrä pinta-alayksikköä on useita tuhansia kertoja aktiivinen hiiltä.

 

Tällainen ainutlaatuinen geneerisinä osaltaan erinomainen toiminto diatomiitti, kuten voimakas veden imeytyminen, antibakteerinen, deodorantti, homeen todisteita, anti-lipsahdus, puhdistaa ilmaa, kosteutta todiste, estää sieni ja punkit, lämmönkestävä.

 

OEM, ODM, tehdä suunnittelu tai mallin mukaan teidän vaatimus. Voimme toimittaa näyte ei ole ilmainen, mutta kustannukset palautetaan, jos teet säännöllisesti tilauksen meille.


foot mat (2).JPGNimi: Jalka Mat

Materiaali: Piimaa/diatomaceous maa

Kokoa: mukautettu

Väri: mukautettu

Muoto: mukautettu

Paketti: 1kpl/väri-ruudunMiksi valita meidät:

On olemassa monia diatomiitti kylpy matto/diatomaceous maan kylpy matto valmistajia Kiinassa, mutta olemme vain yksi pitää laadukkaita ikuisesti, koska emme ole koskaan sekoittaa sementtiä. Vaikka hinta on hieman kallis, lupaamme meidän laatu.


Halvat matto ja meidän välinen ero


diatomite bath mat test.jpgOta yhteyttä:

  1. Voit kysyä minulta kysymys verkkosivuilla suoraan

  2. Voit lähettää tiedustelut sivuillamme

  3. Voit kautta yhteyttä tavalla kuin alla

    Email:sales@osmecolife.com

    MOB: + 86 18267911898

    Skype: leo.ousimu@outlook.com


Hot Tags: jalka mat, Kiina, toimittajat, valmistajat, factory, tukkukauppa, halpa, räätälöidyt, hinta

Tutkimus

You Might Also Like