Diatomiitti kivinen suihkutila Mat

Diatomiitti kivinen suihkutila Mat

Tämä on laadukas edullinen diatomiitti kylpy matto, joka on valmistettu diatomaceous maa, että luonnosta. Se on uusi trendikäs muoti on moderni, tyylikäs ja vihreä elämäntapa. Piimaa on luonnollinen materiaali ja toimii kuin sieni, koska sen huokoinen ominaisuuksia
Keskustele nyt

Tuotetiedot

LUONNOLLINEN PIIMAA--Luonnollinen diatomiitti materiaalia ilman kemiallisia väriaineet, turvallinen, terapeuttinen ja käytännön miellyttävä makuja tuoretta maahan. joka on toimii super imukykyinen, antibakteerinen deodorantti, luistamaton ja niin on.a mukava sisustus talosi.

ULTRA IMEYTYMISTÄ & ANTI-SKIP suorituskyky--ja on myös hämmästyttävän veden imeytymistä teho anti Ohita toiminto, ei väliä kuinka märkä jalat ovat, märkä jalanjälkien häviää 30 sekunnin kuluessa. Vahva veden absorptio kyky ja hyvä liukumista estäviä suorituskyky voi tulla olet täydellinen kylpyhuone kumppani.

ANTIBAKTEERINEN & DEODORANTTI vastaanottaja pitää puhtaana ja kunnossa--käyttäminen kylpy matto pitkään aiheuttaa jalostus bakteerit, hometta ja homehtua, joka on suuri uhka terveydelle. Super imeytymistä ja Nopea Kemiallinen ominaisuus se aina pitää kylpy matto ja lattia aina kuivana. estää bakteerien tehokkaasti.

HELPPO jotta CLEAN--kun on tahroja, pestä juoksevalla vedellä, pyyhkiä kostealla sienellä tai hiekkapaperilla hionta pinta varovasti, kunnes vaikeat tahrat poistetaan. sitten kuiva luonnollisesti kylpy matto nopeasti päivittää itse erinomainen suorituskyky.

Tämä on laadukas edullinen diatomiitti kylpy matto, joka on valmistettu diatomaceous maa, että luonnosta. Se on uusi trendikäs muoti on moderni, tyylikäs ja vihreä elämäntapa. Piimaa on luonnollinen materiaali ja toimii kuin sieni, koska sen huokoinen ominaisuuksia. Tee se virkistää ja kuivua itsestään lyhyessä ajassa, ja on myös tehtäviä, kuivaus, hajun, ilmanpuhdistus ja niin edelleen.

Ympäristöä säästävät materiaalit. Helppo käyttää, ylläpitää ja puhdistaa. Se vapauttaa taakka rutiininomainen pesu kankaalla tai kumi matot- ja. Ei huolestuta vesi tippuu kohteet, germ kasvua tai usein kova puhdistus kylpy matot.

Lisäksi se ei ole kylmä, jahka te astua, erikoisen ajaksi vanhempi ja lapset talvella. Se on pehmeä ja mukava, liukumaton suorituskyvyn takaa turvallisuutta.

IMG_1739_副本.jpg

image003.jpg

image005.jpg

Liittyvän tuotteen

image007.jpg

Maksu

1.T/T

2. Western Union

3.L/C näkemältä

Etu

Piimaa on eräänlainen luonnollinen piipitoisista kivinen maaperä kertynyt yli vuosituhansien makean veden järviä, joiden neutraali PH-arvo, turvallinen, kevyt ja pehmeä tekstuuri. Se on vahva kyky absorboida erikoinen haju ja kosteutta koska sen huokoinen ominaisuuksia.

Pls huomata:Kylpy matto on kovaa ja tyylikäs, ei pehmeä ja pörröinen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Bonusaikana Tämä tuote käyttää sisällä Kylpyamme? 

A: tietenkin voidaan Kylpyamme, se on erinomainen veden imeytymistä kapasiteetti, joka kuivattaa 60 sekunnissa.

Internetpokeriklubilleni puhdas se jos lemmikkieläinten urantes sitä?

A:it on helppo pestä, vain puhdasta vettä


Hot Tags: diatomiitti kivinen suihkutila mat, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkukauppa, halpa, räätälöidyt, hinta

Tutkimus

You Might Also Like