Vetyä absorboivaa diatomite Bath Mat

Vetyä absorboivaa diatomite Bath Mat

TÄYDELLINEN KYLPYHUONEOSA - Se on myös hämmästyttävä veden absorboiva teho ja liukumaton toiminto. Jalkasi vettä voi nopeasti imeä pois.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

100% piimaa

Se on piimaa, joka toimii raaka-aineena, jolla on erittäin imukykyinen, antibakteerinen deodorantti, liukumaton ja niin edelleen.

TÄYDELLINEN KYLPYHUONEOSA - Se on myös hämmästyttävä veden absorboiva teho ja liukumaton toiminto. Jalkasi vettä voi nopeasti imeä pois. Kun jalkasi jättävät kylpy maton, märät jalanjäljet katoavat 15 sekunnissa. Vahva veden imeytymiskyky ja Hyvä liukumaton suorituskyky voivat tulla täydellinen kylpyhuoneen kumppani.

ANTIBACTERIAL & DEODORANT, jotta perheesi terveyttä säilytetään - Perinteisten mattojen pitkäaikainen käyttö voi johtaa bakteerien lisääntymiseen, mikä on suuri uhka perheesi terveydelle. Diatomaalinen matto ei lisää haitallisia aineita ja valkaisuainetta, luonnollinen vihreä materiaali estää tehokkaasti bakteerien leviämisen. Se on paras vaihtoehto miljoonille perheille!

KUINKA VAROITTAA - Kun pinnalla on tahroja, pese se vedellä ja käytä hiomapaperia hiutalevyllä hiutalevyllä, kunnes se on poistettu. Sitten anna sen kuivua luonnollisesti. Nopeasti laskettavat kylpy-matot näyttävät samanlaisilta kuin uudet.

1 * kylpy matto (suuri koko 60 * 39 * 1 cm), 1 * hiekkapaperi.

IMG_9390_副本.jpg

image003.jpg

image005.jpg

Aiheeseen liittyvä tuote

image007.jpg

Uudenlainen Bathmat

Diatomite kylpy matto on kiinteä suorakulmainen levy, vähän kova kipsilevy, ei liina, kumi tai matto matto. Se on uusi trendikäs moderni, tyylikäs ja vihreä tapa elää. Se keventää rutiininomaista pesua ja puhdistusta raskaille tai kumipäälle. Kompakti ja kova kylpy matto on tehty päivittäistä mukavuusasi varten.

Ohje

K: Onko tämä todella hygieeninen eikä tarvitse pestä sitä?

V: Kyllä, tämän maton erikoismateriaalin ansiosta, kun on tahroja, pese juoksevalla vedellä, pyyhi märällä sienellä tai hiomapaperilla hiutaleen kevyesti, kunnes pehmeät tahrat poistetaan. sitten kuivaa luonnollisesti, Bath Mat nopeasti virkistää itsensä erinomaisella suoritustasolla.

K: Mikä päämarkkinasi on?

V: Japani, Korea, Yhdysvallat


Hot Tags: Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like