Luonnollinen piimaa kylpy matto

Luonnollinen piimaa kylpy matto

Kylpy matot on valmistettu luonnon piilevien muta, jota voi puhtaus ilmassa, moistureproof, kosteus ja deodorantti, se on hyväksi terveydelle. Se on porpular ympäristöystävällinen tuote, vedenpitävä, instant kuiva, antibakteerinen ja kestävä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomiitti mat

Pääasiallinen materiaali tuotteemme on piimaa tai piimaa, joka on ympäristöystävällinen, kestävä ja erittäin suosittu näinä vuosina.

 

Piimaa on pieni, yksisoluiset levät löytyy planktonin ocean ja kertynyt kun kuoli niin kivettyneitä osaksi diatomiitti satojen miljoonien vuosien jälkeen. Pääkomponentit ovat piidioksidi, kevyt ja huokoinen. Elektronimikroskoopilla osoittaa, että diatomiitti nanokokoluokan huokoinen materiaali halkaisijaltaan 0,1 – 0,2 mikrometriä, huokoisuus on 90 % ja huokoset järjestetään säännöllisesti piireissä ja sen solukumi määrä pinta-alayksikköä on useita tuhansia kertoja aktiivista Carbon.

 

Tällainen ainutlaatuinen geneerisinä osaltaan erinomainen toiminto diatomiitti, kuten voimakas veden imeytyminen, antibakteerinen, deodorantti, homeen todisteita, anti-lipsahdus, puhdistaa ilmaa, kosteutta todiste, estää sieni ja punkit, lämmönkestävä.

 

OEM, ODM, tehdä suunnittelu tai mallin mukaan teidän vaatimus. Voimme toimittaa näyte ei ole ilmainen, mutta kustannukset palautetaan, jos teet säännöllisesti, jotta meille.


Tuotteen kuvaPINTA-ALA:600 * 390 * 9 MM, 600 * 390 * 14 MM

VÄRI:Greey, sininen, ruskea, harmaa, valkoinen, vaaleanpunainen

PAKETTI:10kpl 1 tukku

1 pc 1 kupla laukku + 1 ruskea laatikko + 1 Väri-ruudun

Toimituspäivä:5-15 päivää maksun saamisesta.

Merenkulku:Meritse jos Iso quatity ja raskas tai riippuu sinun tarvitse

                                             

 

                       

Hot Tags: luonnollinen piimaa Kylpyamme mat, Kiina, toimittajat, valmistajat, factory, tukkukauppa, halpa, räätälöidyt, hinta

Tutkimus

You Might Also Like