Pinkki Diatomaceous Earth Bath Mat

Pinkki Diatomaceous Earth Bath Mat

Ousimu diatomaa -maalaus matto Nimi: vaaleanpunaisen piimaamaton matto Materiaali: piimaat Koko: 390 * 600 * 9mm (räätälöity) Väri: Vaaleanpunainen (valkoinen, vihreä, harmaa, sininen, ruskea) ei ole tuntematon, viime vuosina sisustusmarkkinoilla ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ousimu diatomaa -maalaus matto


Nimi: Vaaleanpunainen piimaa

materiaali: piimaa

Koko: 390 * 600 * 9mm (räätälöity)

Väri: Vaaleanpunainen (valkoinen, vihreä, harmaa, sininen, ruskea)


Tietoja diatomit / piimaa, monet ihmiset eivät ole tuntemattomia, viime vuosina sisustusmarkkinoilla diatomite / diatomaatti maa muta kuuma, käsite diatomite / piimaa on vähitellen ymmärtää ihmisiä. Mutta kun on kyse vermikuliitista, niin ei ole niin paljon ihmisiä, jotka tietävät siitä.

Dongyang Ousimu Environmental Sci-Tech Co, Ltd on valmistaja, joka on erikoistunut tuottamaan kaikenlaisia piimaa / piimaa.

IMG_5938.JPG

Vermikuliitin jalkatyynyn pääkomponentit ovat "piimaa / piimaa", jotka ovat luonnollisia materiaaleja, jotka ovat vaarattomia ihmisruumiille, joilla on voimakas veden imeytyminen, voimakas kosteuden säätö ja ilmanpuhdistus jne., jotka ovat vaatimusten mukaisia Kiinan yleisö kotitaloustuotteet, kuten mukavuutta ja käytännöllisyyttä, taloutta ja ympäristönsuojelua sekä laadukasta. Lisäksi Ousimu-piilolevy, jolla on erinomainen hygroskooppinen ominaisuus, ylittää perinteisen jalkatyynyn. Verrattuna perinteiseen jalkatyynyyn, sillä on etuja veden imeytymisestä, nopeasta kuivumisesta, hometta vastustuskyvystä ja bakteerien estämisestä, hyönteisten torjunnasta ja hajujen poistamisesta, bakteerien lisääntymisestä ja helppoa puhdistusta.


Hot Tags: Pink Diatomaceous Earth Bath Mat, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like