Ympäristöystävällinen liukastumisen estävä vahva veden imukykyinen antibakteerinen anti-mold kestävä piilevä autokori

päämateriaali on piimaa tai piimaa, tuotteidemme etuna on ympäristöystävällinen, liukastumaton, voimakas veden imeytyminen, puhdistaa ilma (kuten absorboida ja hajottaa formaldehydiä), antibakteerinen, deodorantti, kosteutta kestävä, hometta kestävä, ehkäisevä sienet ja punkit, lämmönkestävät, palonkestävät, kestävät, helppohoitoiset, kierrätyskäytöt ja niin edelleen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tärkein materiaali on piimaa tai piimaa. Tuotteiden etu on ympäristöystävällinen, liukastumaton, voimakas veden imeytyminen, puhdistaa ilmaa (kuten absorboi ja hajottaa formaldehydiä), antibakteerinen, deodorantti, kosteutta kestävä, hometta kestävä, estävä sienet ja punkit, lämmönkestävät, palonkestävät, kestävät, helppohoitoiset, kierrätyskäytöt ja niin edelleen. Voimme kaivertaa tai tulostaa logon ja mallin tuotteistamme, jos se sopii. Voimme tehdä OEM, ODM sinulle.

koko: halkaisija 65 mm * (8-9) mm TAI räätälöity

värit: harmaa, vihreä, sininen, vaaleanpunainen, valkoinen, ruskea, keltainen, magenta

sertifikaatit: SGS, ISET CE, ROHS, CA PROP 65

pakkaus: valkoinen laatikko + ulkopakkaus tai räätälöitykoko: halkaisija 65 mm * (8-9) mm TAI räätälöity

värit: harmaa, vihreä, sininen, vaaleanpunainen, valkoinen, ruskea, keltainen, magenta

sertifikaatit: SGS, ISET CE, ROHS, CA PROP 65

pakkaus: valkoinen laatikko + ulkopakkaus tai räätälöity

Hot Tags: ympäristöystävällinen liukastumisen estävä voimakas veden imukykyinen antibakteerinen anti-mold-kestävä diatomiittiauto, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like