Diatomite Glass Coaster

Ne eivät ole ainoastaan kuppikannattimia vaan myös ilmanraikastimia, ne vapauttavat jatkuvasti tehokkaita negatiivisia ioneja, absorboivat ja hajoavat erilaisia haitallisia aineita, puhdistavat ilmaa, pitävät ilmassa tuoreita ja saavat enemmän hyötyä fysiologiasta ja psykologiasta.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

DIATOMITE MATERIAALI: Meidän lasinaluset on valmistettu 100% luonnollisesta piimaa, joka on eräänlainen ympäristöystävällinen, vähähiilinen ja vihreä materiaali, joka on yhä suosittu asiakkaiden. Se on tärkeä rooli elämässämme ja se hyödyttää enemmän fyysistä ja henkistä. Joten se on suuri lahja perheellesi ja ystävillesi.

FAST ABSORBENT: Diatomit-lasinalusilla on monia hienoja huokosia, jotka ovat 5000-6000 kertaa enemmän kuin hiili, joten ne voivat imeä 5 kertaa enemmän vettä kuin omalla tilavuudellaan. Mikä vahva adsorptiokyky! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vesi ulkona olevilla lasinalusilla kastelee tärkeän asiakirjan ja suosikkikirjan. Ne voivat imeä vettä muutamassa sekunnissa ja kuivua 10 minuutissa.

ANTI-BACTERIAL JA ANTI MILDEW: Onko bakterisidinen kyky pystyä täysin hajottamaan allergisia aineita ja bakteerien muotia ja muita haitallisia aineita vesimolekyyleihin ja muuhun vaarattomaan aineeseen.

LÄMPÖSULOSTUS: Paksuus on 0,4 tuumaa / 0,9 cm, riittävän paksu lämmön eristämiseksi kuumasta vedestä. Voidaan pitää halkaisijaltaan 4 tuuman / 10 cm kuppia. Sopii teidän kupit. Täydellinen muoti koti, toimisto, ja vapaa-kahvila.

PURIFY AIR: Ne eivät ainoastaan pidä kupinpitäjää vaan myös ilmansuodattimia, ne vapauttavat jatkuvasti tehokkaita negatiivisia ioneja, absorboivat ja hajoavat erilaisia haitallisia aineita, puhdistavat ilman, pitävät tuoreita ja saavat enemmän hyötyä fysiologiasta ja psykologiasta .

Kuva001.jpg

image003.jpg

image005.jpg

Aiheeseen liittyvä tuote

image007.jpg

Ohje

K: Onko tämä todella hygieeninen eikä tarvitse pestä sitä?

V: Kyllä, tämän maton erikoismateriaalin ansiosta, kun on tahroja, pese juoksevalla vedellä, pyyhi märällä sienellä tai hiomapaperilla hiutaleen kevyesti, kunnes pehmeät tahrat poistetaan. sitten kuivaa luonnollisesti, Bath Mat nopeasti virkistää itsensä erinomaisella suoritustasolla.

K: Mikä päämarkkinasi on?

V: Japani, Korea, Yhdysvallat


Hot Tags: diatomite glass coaster, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like