Kaiverrettu vettä imevä diatomiittikuppi

Tekniikka: Kone valmistettu
Tyyli: Klassinen
Ominaisuus: Ympäristöystävällinen, vettä imevä
Alkuperäpaikka: CN; ZHE
Materiaali: diatomiitti
Koko: 10 * 10 * 0,9 cm
Paino: 0.07KG
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Mikä on piimaa- tai piimaa?

Diatomiitti - tunnetaan myös nimellä DE, piimaan maa,

diatomiitti

tai kieselgur / kieselguhr - on luonnossa esiintyvä, pehmeä, piipitoinen sedimenttikivi, joka on helposti

murskattu hienoksi valkoiseksi tai melkein valkoiseksi jauheeksi. Sen hiukkaskoko on vähemmän kuin 3 μm - yli 1 mm, mutta tyypillisesti 10-200 μm. Rakeisuudesta riippuen tällä jauheella voi olla hankaava tuntu, samanlainen kuin hohkakivejauhe, ja sillä on alhainen tiheys korkean huokoisuuden seurauksena. Uunikuivatuissa piimaan piileissä tyypillinen kemiallinen koostumus on 80–90% piidioksidia, jossa on 2–4% alumiinioksidia (johtuen pääasiassa savimineraaleista) ja 0,5–2 % rautaoksidia.

Diatomaceous earth koostuu fossiilisista piimatomista, erään tyyppisestä kovakuorisesta protistista (krysofyytit). Sitä käytetään suodatuksen apuaineena, lievästi hankaavana tuotteissa, mukaan lukien metallilakat ja hammastahna, mekaaninen hyönteismyrkky, nesteiden imukykyinen aine, pinnoitteiden mattoaine, muovien ja kumin lujiteaine, muovikalvojen tukkeutumisenestoaine, kemiallisten katalyyttien huokoinen tuki, kissanhiekka, veren hyytymistä koskevissa tutkimuksissa aktivaattori, stabiloiva komponentti dünamiittia, lämpöeriste ja maaperä ruukkukasveille ja puille kuten bonsai.


Tuotteen ominaisuus ja etu
  • Luontomateriaali, ympäristöystävällinen, terveellinen ja turvallinen

    Diatomiitin loistava luonnonmateriaali on alkuperäistä Changbai-vuorelta. Diatomit ovat pieniä, yksisoluisia leviä, jotka perustuvat valtamereen planktoniin. Diatomat kertyivät kuolemansa jälkeen, sitten kivettyivät piimaaniksi satojen miljoonien vuosien jälkeen. Diatomiitti on terveellistä, myrkytöntä ja sillä on monia hyviä toimintoja elämässäsi

  • Imeytä vesi nopeasti, liukumaton, kosteudenkestävä, säädä sisäilman kosteus

    Diatomiitilla on lukemattomia mikrohuokosia, jotka ovat useita tuhansia kertoja aktiivihiiltä, joten veden ja kosteuden imeytyminen on erittäin hyvää. Veden absorboivan aineen tilavuus voi olla 0,5-7 kertaa

    sen tilavuudesta. Diatomiitti voi säätää sisätilojen kosteutta lämpötilan muutoksen mukaanYrityksen profiili

Zhejiang Ou Si Mu Ympäristö-Sci-Tech Co, Ltd diatomiitin valmistaja

on erikoistunut

diatomiittirautatuotteet, kuten

kylpymatto, vuoristorata, saippua-astia, kukkaruukun tarjotin, lusikka,

kattilamatto, sateenvarjomatto, munapidike, syömäpuikkopidike,

lemmikkien häkki, pohjallinen, tyyny, tyyny, niskatuki, lanneranka.   Voimme kaiverreta tai tulostaa logon ja kuvion tuotteillemme tarvittaessa. Voimme tehdä OEM, ODM sinulle. Nyt meillä on asiakkaita Singaporesta, Japanista, Koreasta, Kuwaitista, Thaimaasta, Australiasta, Yhdysvalloista, Kanadasta, Chilestä, Kiinasta ja niin edelleen.

workshop(1)


Ohje

Q. Oletko tehdas vai kauppayritys?

A. Olemme tehdas.


K. Hyväksytkö pienen tilauksen?

A. Toki. Hyväksymme pienet tilaukset, jos haluamasi määrä on pienempi kuin MOQ, teemme parhaamme auttaaksemme sinua tarjoamalla sinulle kohtuullisen hinnan huolellisella palvelulla.


K. Kuinka saada näytteitä yrityksestäsi?

A. Jos sinulla on rahtikokoelma, kuten DHL, Fedex, UPS, voimme antaa sinulle näytteemme ilmaiseksi, OEM-mallit veloittavat suunnittelusi mukaan, ja näytemaksu palautetaan, kun tilauksesi on vahvistettu.


Palvelumme

1.Factory suora tukkumyynti. Korkea laatu kilpailukykyiseen hintaan

2.100% QC tarkistettu, CE, SGS, ROHS, CA PROP65 sertifikaatit

3. Ammattimainen kone ja työpaja

4.Toimituspäivämäärä ajallaan

5.Voit tarjota OEM-palvelua

6. Ammattimainen ulkomaankaupan tiimi


Hot Tags: Kaiverrettu vedenimukykyinen diatomiittikuppi, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like