Diatomite Kahvi Coasters

Diatomite Kahvi Coasters

LÄMPÖSULOSTUS: Paksuus on 0,4 tuumaa / 0,9 cm, riittävän paksu lämmön eristämiseksi kuumasta vedestä. Voidaan pitää halkaisijaltaan 4 tuuman / 10 cm kuppia. Sopii teidän kupit. Täydellinen muoti koti, toimisto, ja vapaa-kahvila.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

DIATOMITE MATERIAALI: Meidän lasinaluset on valmistettu 100% luonnollisesta piimaa, joka on eräänlainen ympäristöystävällinen, vähähiilinen ja vihreä materiaali, joka on yhä suosittu asiakkaiden. Se on tärkeä rooli elämässämme ja se hyödyttää enemmän fyysistä ja henkistä. Joten se on suuri lahja perheellesi ja ystävillesi.

FAST ABSORBENT: Diatomit-lasinalusilla on monia hienoja huokosia, jotka ovat 5000-6000 kertaa enemmän kuin hiili, joten ne voivat imeä 5 kertaa enemmän vettä kuin omalla tilavuudellaan. Mikä vahva adsorptiokyky! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vesi ulkona olevilla lasinalusilla kastelee tärkeän asiakirjan ja suosikkikirjan. Ne voivat imeä vettä muutamassa sekunnissa ja kuivua 10 minuutissa.

ANTI-BACTERIAL JA ANTI MILDEW: Onko bakterisidinen kyky pystyä täysin hajottamaan allergisia aineita ja bakteerien muotia ja muita haitallisia aineita vesimolekyyleihin ja muuhun vaarattomaan aineeseen.

LÄMPÖSULOSTUS: Paksuus on 0,4 tuumaa / 0,9 cm, riittävän paksu lämmön eristämiseksi kuumasta vedestä. Voidaan pitää halkaisijaltaan 4 tuuman / 10 cm kuppia. Sopii teidän kupit. Täydellinen muoti koti, toimisto, ja vapaa-kahvila.

PURIFY AIR: Ne eivät ainoastaan pidä kupinpitäjää vaan myös ilmansuodattimia, ne vapauttavat jatkuvasti tehokkaita negatiivisia ioneja, absorboivat ja hajoavat erilaisia haitallisia aineita, puhdistavat ilman, pitävät tuoreita ja saavat enemmän hyötyä fysiologiasta ja psykologiasta .

IMG_9395_副本.jpg

image005.jpg

Aiheeseen liittyvä tuote

image007.jpg

Diatomite on pieniä, yksisoluisia lajeja, jotka löytyvät planktonista valtamerellä. Daatomiitti kertyy niiden kuoleman jälkeen, ja sitten fossiilisoituu piimaaksi satoja miljoonien vuosien jälkeen. Pääkomponentit ovat piidioksidia, kevyt ja huokoinen. Erotronimikroskooppi osoittaa, että diatomite on nanomittakaava huokoinen materiaali, jonka halkaisija on 0,1-0,2 mikrometriä, huokoisuus on jopa 90% ja huokoset järjestetään säännöllisesti ympyröiksi ja sen mikrohuokosten määrä yksikköalueella on useita tuhansia aktiivihiiltä. Sellaiset ainutlaatuiset molekyylimalliset molekyylimalliset ominaisuudet ovat vaikuttaneet erinomaiseen funktioon diatomite tuotteet, kuten ympäristöystävällinen, luistamaton, voimakas veden absorptin, puhdistaa ovat, antibakteerinen, deodorantti, kosteutta, hometta todiste, estää sieniä ja punkkeja, lämmönkestävä, kestävä.


Hot Tags: Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like