Diatomiitti Cup matto

Diatomiitti Cup matto

Erilainen kuppimatto, joka on valmistettu erikoismateriaalista - diatomiitista
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomiitti (tunnetaan myös nimellä piimaan piimaa) on luonnossa esiintyvä sedimenttikivi, joka koostuu piimaan fossiilisista jäännöksistä, jotka ovat yksisoluisia leviä.

Diatomaceous earth koostuu fossiilisista piimatomista, erään tyyppisestä kovakuorisesta protistista (krysofyytit). Sitä käytetään suodatuksen apuaineena, lievästi hankaavana tuotteissa, mukaan lukien metallilakat ja hammastahnat, mekaaninen hyönteismyrkky, nesteiden imukykyinen aine, pinnoitteiden mattoaine, muovien ja kumin lujiteaine, betonin esto muovikalvoissa, huokoinen tuki kemiallisille katalyyteille, kissanhiekka, veren hyytymistä koskevissa tutkimuksissa aktivaattori, stabiloiva komponentti dünamiittia, lämpöeriste ja maaperä ruukkukasveille ja puille kuten bonsai.

Yrityksemme-Zhejiang Ou Si Mu Ympäristö-Sci-Tech Co, Ltd on erikoistunut piimaatujen kodintuotteiden tuotteisiin. Kuten kylpymatto, lasinalus, saippua-astia jne. Tuotteemme ovat läpäisseet monia testejä, meillä on sertifikaatit CE, SGS, ROHS, CA PROP 65, joten voimme varmistaa laadun.


Terveys on suurin rikkaus. Valitsemalla meidät valitaan terveys!
Hot Tags: diatomiittikuppimatto, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like