Ruokateollisuusmunan haltija

Ruokateollisuusmunan haltija

Soveltuva alue: Ilmansuodatus, hajunpoistoaine, deodorantti, kuivausaine, luonnollinen kuivauskuivain, kosteudenpoistaja, diatomite-jääkaappi paitsi mätä.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

PITKÄAIKAINEN JA TEHOKAS: Jääkaapin haju eliminatorista muodostuu diatomit ja kasvihiili, pitkä haju eliminator, kuiva ja estävät tehokkaasti bakteerien tuotannon.

SUPER ABSORPTION: Aseta yksi tai useampi jääkaappi-haju eliminator muna jääkaapissa voi poistaa haju nopeasti ja imeytyy ympäröivään veteen, tee jääkaappi puhtaana ja hygieenisenä.

SUPER CUTE: Haju eliminator, kuten munasolun muoto ja yhteensä neljä väriä, jotka haluat valita säilyttämällä ne jääkaapissa ja suljetussa purkissa.

CYCLIC USE: Voidaan kierrättää 3 vuotta. Käytä 30-90 päivän kuluttua, kuivaa 1 - 2 päivää varjoisessa tuulisessa paikassa ja uudelleenkäyttöön.

Soveltuva alue: Ilmansuodatus, hajunpoistoaine, deodorantti, kuivausaine, luonnollinen kuivauskuivain, kosteudenpoistaja, diatomite-jääkaappi paitsi mätä.

image001.jpg

image003.jpg

maksu

1.T / T

2.Western Union

3.L / C näkyvissä

Etu

Diatomite on eräänlainen luonnollinen kivihiilinen maaperä, joka kertyy vuosituhannen ajan makean veden järvissä, neutraalilla PH-arvolla, turvallisella, kevyellä ja pehmeällä tekstuurilla. Se on voimakas kyky imeä ainutlaatuinen haju ja kosteus johtuen sen huokoisista ominaisuuksista.

Ohje

K: Voinko räätälöidä sen itse

V: Ei ole helppoa, se on vähän vaikeaa

K: Onko se hometta pitkään aikaan

V: Ei niin

K: Päästetäänkö se hionnan jälkeen pitkään

V: Ehkä kun saat sen, mutta ei sen jälkeen puhdista sitä kerran

K: Voisiko se kuvioilla

V: Hyväksymme suunnittelusi

K: Onko sinulla tuontilisenssi?

V: Kyllä, me olemme

K: Mikä on tärkein tuote

V: Kylpymatto, kuppialusta, saippua ja muu diatomiatuote

K: Miten hallitset laatua?

: Meillä on oma QC tarkistaa laatu joka päivä


Hot Tags: Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like