Uusi tuote diatomite kukkaruukku

Uusi tuote diatomite kukkaruukku

Diatomite on piipitoinen kivi, sen kemiallinen koostumus on pääosin SiO 2, kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet ovat stabiileja. Tämä on myös tärkein syy siihen, että piimaa voi käyttää 20 vuoden ajan diatomin mutauksen jälkeen. Piirilevyn kukkaruukku on valmistettu piimaa, se voi imeä vettä nopeasti, ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Diatomite on piipitoinen kivi, sen kemiallinen koostumus on pääosin SiO 2 , kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet ovat stabiileja. Tämä on myös tärkein syy siihen, että piimaa voi käyttää 20 vuoden ajan diatomin mutauksen jälkeen.

Piirilevyn kukkaruukun kera on piimalasta, se voi absorboida vettä nopeasti, epämukavasti ja kosteutta.Ohje

1.Mitä palveluita voit tarjota?

Tarjoamme näytteitä viitteellesi ja veloitamme resonoivan näytteen hinnan. Kustannukset palautetaan tilauksen yhteydessä.

2.Kun voit järjestää lähetyksen?

Voimme järjestää lähetyksen 15 päivän kuluessa maksun suorittamisesta.

3.Miten pakkaat tavarat?

Pakkaamme kylpy matto kuplapussiin ja värilliseen laatikkoon, Pakkaa kupoliili ja saippua sekä värikotelossa. Voimme myös hyväksyä pakkauksen pyyntösi.

4.Oletko valmistaja tai toimittaja?

Olemme dieettomateriaalien valmistaja, meillä on ammattitaitoinen tiimi ja hyvälaatuinen diatomiittimateriaali, diatomite-pitoisuus on yli 60%.Hot Tags: uuden tuotteen keraaminen kukkaruukun tarjotin, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like