Cup Coaster Tuotanto

- May 11, 2018-

Kuulamattojen käsityö on yksinkertainen ja yksilöllinen

1, tee paperimatto matto, valitse suoraan materiaaleja räätälöinnin vaatimusten mukaisesti.

2, tehdä muovi lasinaluset, myös valita hyviä materiaaleja voidaan myös räätälöidä.

3, metallikuppi matto nähdä kauneuden erityisiä vaatimuksia, jos ei ole paljon kysyntää, voit ostaa halpaa ja helppo käsitellä alumiinilevyä ja niin edelleen voidaan räätälöidä.

4. Puinen vuoristorata on myös suhteellisen yksinkertainen. Jokainen, joka ymmärtää vähän sahaustekniikkaa, voi tehdä sen.

5, kukka matto matto käyttää pudota liima tehdä Hua Hua käsityö on houkuttelevin. Avaimenperät, ketjutorvit ja niin edelleen ovat kaikki ainutlaatuisia ja hienoja. Kuten kullanruskeat, ne ovat kristallinkirkkaita ja kirkkaanväriset kukat ovat kukassa. Itse asiassa ei ole kovin vaikeaa tehdä tällaista käsityötä. Aseta ensin hyvät kukat ja kasvit kiinteään asentoon ja säädä sitten A- ja B-liimaa 1: 3 mittasuhteisiin (läpinäkyvä väri on tasaista) ja pudota kukat ja ruoho. Kun se on luonnollisesti kuivaa, se on onnistuneesti korjannut kauneuden, koko työn. Esine on niin herkkä, että et näe jälkiä manuaalisesta työstä. Hämmästyttävä asia on se, että kukka ei voi vain jäädyttää kukkien ja kasvien alkuperäisen muodon, vaan myös tehdä kukat ja ruoho leikata ja liittää yhteen eri kuvioihin upean idean kautta. Jos voit leikata aamu-kirkkauden pikkutyttön kukkakuvioon, leikkaa lehdet yhdeksi rypäleen, kääntäkää kultakala pehmeiksi pajuhaaroiksi ... Tuskallisinta on, että omien mieltymystesi mukaan voit kirjoittaa niitä vapaasti eri tavoin karttoja ja laittaa ne kehykseen, josta tuli ainutlaatuinen taide.

Tietenkin on olemassa lukemattomia liikemiehiä, jotka ovat erikoistuneet kuppimattojen valmistukseen, lasinaluset ovat nopea eliminaatu tuote, markkinat ovat riittämättömät, vain kotimainen kysyntä on ylittänyt monien yritysten odotukset, joten tuotannon lisääminen on ainoa strategia yrityksestä.