Piilevä maapatukka luonnollisin ja tervein matto

- May 11, 2018-

Diatomite jalkatyyny, joka hyötyy sen "erityisestä" suunnittelukonseptista, soveltaa "maata" jalkatyynyn suunnitteluun. Yksinkertainen muotoilu ja pakkauksen koko sopivat erittäin hyvin sisäkäyttöön niin, että molemmat jalat nauttivat luonnollisen maaperän kosketuksesta. Luonnollisesti syyt, joiden takia käytät piilolinssiä jalkatyynyjen tekemiseksi, ovat paljon enemmän.

Yksi, erittäin vahva hygroskooppinen kyky. Useimmilla ihmisillä ei tarvitse puhdistaa jalkoja vakavasti kylpyyn lopussa, mutta en tiedä, että tämä tapa on hyvin huono keholle. Kuten sanonta kuuluu, on helppo kylmää jalat ja jalka pohja. Luonnonpippurilla varustetun jalkaterän avulla jalat ovat kuivina ja kuivina kylvyn lopussa.

Toinen erikoinen hajutustoiminto. Siirry ystäväsi kotiin, kun tossut ovat aina "hapan" maun, aina erityisen hankala, ja piimaa on hajunpoisto-ominaisuus jalalla, tästä lähtien haiseva jalka hyvästellä!

Kolmanneksi ainutlaatuinen "lääketieteellinen" vaikutus. Perinteiset jalkatyypit ovat helposti kasvattavia bakteereja, ja luonnollinen piimaattinen jalka matto paitsi ei rotu bakteereja, vaan voi absorboida ja hajota aineita, jotka aiheuttavat ihmisen allergiaa. Ei takuuta siitä, että tämä jalkatuet voivat parantaa urheilijan jalkaa, mutta ainakin se voi vähentää bakteerien kasvua.

Lisäksi luonnollisen piimetallin maton sileä ja litteä ulkonäkö on miellyttävämpi ja käytännöllisempi.