Diatomite Mat, Diatomaceous kengät ... Alunperin Diatom Mud on niin paljon käyttöä.

- May 11, 2018-

Puhutaan piimaa, mitä voit ajatella? Onko se diatom mutaa tai jotain muuta? Viime vuosina, kun diatomi-muta lämpö on sisustusmarkkinoilla, diatomite-käsite on vähitellen ymmärretty, mutta tiedätkö, että koriste-materiaalien lisäksi käytetään piimaa? Jos kerrot minulle, että piimalasta on sovelluksia monilla elämänalueilla, uskotko sen?

Jauhettua mattoa käytetään kotona

Itämeressä ei ole toksisuutta, voimakasta kosteuden säätelykykyä ja ilman puhdistusta. Se tekee siitä hyvän materiaalin luonnolliselle piimaaalle. Kotitalouksien tuotteiden kysyntä Kiinassa keskittyy lähinnä seuraaviin seikkoihin: mukavuus, käytännöllisyys, talous ja ympäristönsuojelu, laatu ja niin edelleen. Ja hieno diatomite jalka pad erinomainen kosteuden imeytyminen ominaisuuksia verrattuna perinteisiin tyynyt, on helppo kuivua, ei ole helppo pölyä, ei helposti homeen, ei bakteerien kasvatus, kätevä puhdistus ja muita etuja.

Diatomitia tulee käyttää keinotekoisessa nahassa

Jos laitat diatomit ja nahkakenkaat yhteen, monet ihmiset tuntevat outoilta, mutta se on aina niin mahtavaa. Älä ole yllättynyt. Nahkakengät, joita käytät jaloillasi, todennäköisesti lisäävät piimaa. Diatomitilla on erittäin hyvä lämmöneristys ja pehmeä rakenne. Kivenhiutaleiden lisääminen keinotekoiseen nahkaan voi tehdä nahkakennoista kestävämmän ja vähentää merkittävästi tuotantokustannuksia.

Piimaa on käytettävä hyttyskarkotettavalle suitsukkeelle

Kesällä saapuminen hyttysiä alkoi raivoa, ja monet hyttystenkestävät tuotteet alkoivat myydä. Hyttystenvastainen suitsukke on yksi tyypillisimmistä. Yhteisessä hyttyskarkotusaineellamme lisätään myös diatomiittia, joka käyttää pääasiassa diatomitin erittäin voimakkaita adsorptio-ominaisuuksia ja pystyy paremmin adsorboimaan hyttyskarkotettavia huumeita, jotka on lisätty hyttyskarkotettaviin suitsukkeisiin, mikä voi auttaa hyttystenkestävää suitsuketta paremmin toimimaan hyttystenvastaisen vaikutuksen vaikutuksesta. Lisäksi piimetalleja lisätään usein torjunta-aineiden alalla, jotta viljelykasveja voidaan suojella paremmin hyönteisiltä.

Kuopan mattoihin tulisi käyttää diatom-mutaa

Diatomite paketti tyyny, täydellinen ratkaisu kesällä juo jään juo vähän vaivaa, ei pelkää vettä vuotaa työpöydällä, paitsi toiminto kuppi tyyny, mutta myös kuivausaine, laittaa vaatekaappi ja muissa paikoissa, kosteuden imeytymisen vaikutus on erittäin hyvä, anti-hometta ja hyönteisten todiste makuun. Hyvin käytännöllinen

Diatomite, vaikka näennäisesti huomaamaton, on hyvin monenlaisia käyttöjä elämässä. On olemassa myös erilaisia piimetallit tehty gadgets, herkkä ja ihana. Tietenkin, diatomitin tehokkain suoritusmuoto on sisäseinän koristeluun. Diatom-diatomi-muta, formaldehydin vaikutus, joka antaa sinulle 360 asteen sisäisen ympäristön täydellisessä puhdistuksessa, jotta voit luoda herkän hienon valkoisen hiilimustan taiteen seinän, voidaan kutsua sisäilman "taidemestarin" puhdistukseksi!