Diatomite Mats

- May 11, 2018-

Luonnollisella piimaalla on vahvan veden imeytymisen ja puhdistuksen ominaisuudet. Helppo käyttää, eli päästää irti ja imeä ja pitää saippua aina kuivana. Anna kotielämesi yksinkertaiseksi ja mielenkiintoiseksi!

Huomioiden käyttö

Matto sopii sijoitettavaksi kylpyhuoneen oven ulkopuolelle, eli kuiva-alueelle, joka ei sovi kylpyhuoneeseen. Se voidaan sijoittaa myös seinän kulmaan.

Aseta lattiamatto sen varmistamiseksi, että se on sileä ja kova. Ei sovelleta: pehmeä lattia, pudotuslaatta ja terävä lattia.

Ennen levittämistä aseta jalkatuki oikeaan asentoon ja paina jalkatyynyä lävistäjä testataksesi sovituksen astian ja lattian välille. Krominjalka jalka voidaan aloittaa vain, kun jalka pad ja lattia väli on nolla.

Käytä diatomaalipohjaista jalkatapaa, jotta saat parhaan mahdollisen käyttötehon ja pidä puhtaanapitoa entistä helpommin.

Tämä tuote on hauras ja sitä ei voida heittää tai painaa painovoimaisesti. Käsittele sitä varovasti. Jos murtuminen tapahtuu, laita se liinalla (kuitukangas) pussiin, jota voi käyttää kaapissa, jääkaapissa, säilytyslaatikossa, laatikossa ja niin edelleen.

ylläpitää

* kun jalkatapaa käytetään jonkin aikaa, pinnalle jää pöly ja tahrat, jotka voidaan poistaa pesemällä vedellä.

Puhdista pesuainetta ja vettä pehmeiden tahrojen tapauksessa. Sijoita tuuletuspaikka kuivumaan luonnollisesti (suositeltu aika on 6 päivää).

Jos pieni alue on värjätty, se voidaan poistaa hienolla hiekkapaperilla.