Kuinka valita Diatom Mud oikein

- May 11, 2018-

Valinta- ja ostotunniste

1, ennen ostamista, on parasta vertailla tavaroita kolmen tuotteen kanssa ja tietää enemmän diatomin muta tuotetietoja. Tuotteen tunnistamiseksi huolellisesti todellinen diatomi-muta tunnistetaan helposti yrityksen laadusta, hinnasta, palvelusta ja maineesta. 1 neliömetrin seinämä voi absorboida noin 1 kiloa 1 minuutissa, ei väriä, ei mitään mutaa ja sirotellun potin voidaan tunnistaa.

2, diatom muta, koska uusi toimiva sisustus seinä materiaali, on monia merkkejä. Ostettaessa meidän on kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

A, toiminnallinen:

Vettä absorboivalla diatomin muulla on useita huokosia, ja sen ainutlaatuinen molekyyliseula rakenne määrittää voimakkaan fysikaalisen adsorptio- ja ioninvaihtotoiminnon. Ja vesi on laajalle levinnyttä, joten voimme käyttää vesisuihkutusmenetelmää (veden imeytymistä) sen todellisen ja epätosi-identiteetin tunnistamiseksi. Käyttämällä suurta sprinkleriä samaan paikkaan seinään toistuvasti 20 - 30 kertaa, todellinen diatom muta imeytyy nopeasti vettä, joka neliömetrin seinämä voi absorboida 1 kg 1 minuutissa, ja diatom muta ei absorboi vettä tai imeä vettä.

B, koristeellinen luonne on raskas, rakenne on luonnollinen ja yksinkertainen.

C, kestävä kolmekymmentä vuotta ilman häipymistä, jauhetta, pudotusta, säröilyä jne.

D, ympäristönsuojelu, terveys ja ympäristönsuojelu, nolla formaldehydi, nolla saastuminen, nolla VOC.

Ostovoima

Ensinnäkin tarkastele väriä. Todellinen diatomi - muta on pehmeää ja tasaisesti jakautu - vaa, ja siinä on vaalea vaalea ja mudan vaikutus. Fake diatom muta on öljyinen ja kiiltävä. Se on liian kirkas ja häikäisevä. On helppoa värinpoisto ja väri pitkään aikaan.

Toiseksi, kokeile kättäsi. Todellinen diatomi muta tuntuu herkkä ja on mänty tuntuu. Sen rakenneominaisuus on erinomainen, sujuva ja antelias, jolla on vahva taiteellinen vaikutus. Väärä diatomi muta tuntuu karkealta ja kovaa, kuten sementtiä ja hiekkakiveä, ja sen rakenne on jäykkä ja kaunis.

Kolmanneksi, katso veden imeytymistä. Koska todellinen diatomin muta on huokoisen ja molekyyliseulan rakenteen ominaisuuksilla, on osoitettu, että sillä on runsaasti huokosia ruiskuttamalla vettä diatomin muta-seinään. 2 litran suurilla suihkeilla vettä lisätään toistuvasti suihkutusmetalliin. Todellinen diatomin liejuuseinämä vesi imeytyy nopeasti ja koskettaa kevyesti suihkuseinän pintaa käden kämmenellä, ei vettä tahroja, muta putoavat, putoavat, putoavat ja niin edelleen. Mutta sen jälkeen, kun "diatom-muta" seinämä on ripoteltu, vesi virtaa seinää alaspäin ja veden imeytyminen on hyvin pieni, joten sitä ei voida korjata. Lisäksi väärennetyllä diatomaattimella on pistävä tai pistävä hajua veden ruiskutuksen jälkeen, ja se on mautonta liiman kiinteytymisen vuoksi.

Seinän puhdistus

1, pienet kädensijat, jalanjäljet tai käsinkirjoitukset ja muut puhdistusmenetelmät, koska lapset haluavat pelata, on välttämätöntä jättää joitain kädensijoja seinälle, voit kokeilla seuraavia puhdistusmenetelmiä:

A: Pyyhi likaisen diatomin muta-seinän varovasti yksinkertaisilla työkaluilla, kuten pehmeällä kumilla, kovakumilla tai hienolla hiekkapaperilla, ja hitaasti poista se jäljittämättä.

2. Pölynpuhdistus ja pölynkeräys aiheutuvat yleensä liiallisesta ilmakuivauksesta ja kelluvan pölyn sähköstaattisesta adsorptiosta. Koska diatomin muta on hyvä säätö ja tasapaino ilmankosteuteen, seinämateriaalin pinta on hydrofiilinen ja voi tehokkaasti vähentää sähköstaattista ilmiötä. Siksi verrattuna muihin materiaaleihin seinämän mutaisen mutaisen seinän seinää ei ole helppo ripustaa pölyä ja sillä on tietty itsepuhdistustoiminto.

3, kahvia, appelsiinimehua ja muuta värinestettä.

V: tahrat on pyyhitettävä ajoissa ennen tahrojen läpäisevyyttä ja hajoamista, ja matalat tahrat voidaan poistaa puhtaalla tiskillä kloorivalkaisuaineella likaisen sulan seinämän haastattelussa.

B: Jos se on läpäisevä ja värjätty suurilla tahroilla, on tarpeen raaputtaa saastunut muta varovasti, käyttää sitä uudelleen samalla diatomaattimella ja muokata se alkuperäisen tekstuurin mukaan.

Jos C. on todella tarpeen, se voidaan perusteellisesti kostuttaa, ottaa pois ja korjata uudelleen. Tämä prosessi edellyttää ammattimaisen päällikön suorittavan sen.