Tee kodinomaisuus yksinkertainen ja hauska kylpy matto

- May 11, 2018-

Bath Mat

Luonnollisella piimaalla on vahvan veden imeytymisen ja puhdistuksen ominaisuudet. Se on kätevää käyttää, eli siirtyä eteenpäin. Anna kotielämesi yksinkertaiseksi ja mielenkiintoiseksi!

Huomioiden käyttö

Matto sopii sijoitettavaksi kylpyhuoneen oven ulkopuolelle, eli kuiva-alueelle, joka ei sovi kylpyhuoneeseen. Se voidaan sijoittaa myös seinän kulmaan.

Aseta lattiamatto sen varmistamiseksi, että se on sileä ja kova. Ei sovelleta: pehmeä lattia, pudotuslaatta ja terävä lattia.

Ennen levittämistä aseta jalkatuki oikeaan asentoon ja paina jalkatyynyä lävistäjä testataksesi sovituksen astian ja lattian välille. Krominjalka jalka voidaan aloittaa vain, kun jalka pad ja lattia väli on nolla.

Käytä piilevää jalkapohjaa paljain jaloin. Vaikutus on parempi ja helpompi säilyttää hygienia.

Tämä tuote on hauras ja sitä ei voida heittää tai painaa painovoimaisesti. Käsittele sitä varovasti. Jos murtuminen tapahtuu, laita se liinalla (kuitukangas) pussiin, jota voi käyttää kaapissa, jääkaapissa, säilytyslaatikossa, laatikossa ja niin edelleen.

ylläpitää

* kun jalkatapaa käytetään jonkin aikaa, pinnalle jää pöly ja tahrat, jotka voidaan poistaa pesemällä vedellä.

Puhdista pesuainetta ja vettä pehmeiden tahrojen tapauksessa. Sijoita tuuletuspaikka kuivumaan luonnollisesti (suositeltu aika on 6 päivää).

Jos pieni alue on värjätty, se voidaan poistaa hienolla hiekkapaperilla.