Mitä funktion mattoja sijoitetaan erikseen eri paikoissa kotona?

- May 11, 2018-

Lattiamatto on tuote, joka voi tehokkaasti poistaa lian ja lian sisäänkäynniltä, imeä vettä ja saastuttaa, pitää lattia puhtaana ja maata turvallisena. Pölylähteen lähteelle asetettu maatyyny on puhdas 24 tunnin vartija, joka huuhtelee ja kerää kaikki tahrat ja pöly maan pinnalle sisäpinnan puhtauden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Yhä useammat ihmiset ovat tietoisia maatyynyjen vaikutuksesta maanpinnan suojaukseen, jolloin heilut ovat kotona, mutta maanpohjojen on oltava erilaisia eri alueilla.


Lattiamattoon kuuluu monia toimintoja, ja erilaiset materiaalit vaikuttavat myös lattiamattoon.

Nailon tavoin se on hyvä kulutuskestävyys ja helppo puhdistaa, mutta se on myös helppo muovautua, ja staattista sähköä on helppo tuottaa. Soveltuu ulko-ovien asettamiseen, helppo puhdistaa jäljellä oleva pöly.

Akryylikuitu on pehmeää, lämmin ja joustavaa, pehmeää, pehmeää ja helppo irrottaa, mutta veden imeytyminen ei ole vahvaa ja sen kulutuskestävyys on huono. Akryylistä valmistettu lattiamatto voidaan sijoittaa sisätiloihin ja materiaali on pehmeää ja pehmeää.


Polyesterin kulutuskestävyys on vain alhaisempi kuin nailon, ja se on myös lämmönkestävä ja kestävä. Neljäs luokka on polypropeeni, joka on kevyt paino, hyvä kimmoisuus, korkea lujuus, runsaasti raaka-aineita, hyvä kulutuskestävyys ja alhainen hinta.

Puhtaalla puuvillamateriaalilla on hyvä veden imeytyminen ja hyvä plastisuus. Se voi tehdä erilaisia kolmiulotteisia muotoilumuutoksia, ja se on erittäin kätevä puhdistaa. Puuvillamattoa voidaan käyttää kylpyhuoneessa imeytymään uimisen jälkeen tuotuihin vesimäreihin. Ylpeän kuidun kosketus on pehmeämpää kuin puhdasta puuvillaa ja sen tiheys on hyvin pieni. Ei ole helppo tarttua ja likainen. On helpompaa pitää ja puhdistaa. Kumipäällystysmateriaalista valmistettu lattiamatto ei ole vain hyvin valutettu, kestävä, kestävä, kaunis, kaunista ja pitkäikäinen.

Päällystysalue: portin ulkopuolella

Jättämällä takaisin hiekkaa ja vettä tahroja ulkomaailmasta haudata sisäpinta. Tämä edellyttää, että lattiamatto on hiekkapuhallus ja sisustusvaikutukset.

Päällystysalue: kuisti

Viipymäaika on pitkä, maa-aines on helppo käyttää, ja maa on helppo likaantua.

Päällystetty alue: Keittiö

Lattia on rasvainen, märkä ja liukas, ja se on helppo liukua. Se tarvitsee lattiamatot, joissa on öljyn imeytyminen, veden imeytyminen ja liukumatto.

Päällystetty alue: kylpyhuone ja suihkuhuone

Maa on liukas, helppo liukua ja helppo kasvattaa bakteereja. Se tarvitsee lattiamattoa, jossa on veden absorptio / kuivatus ja liukumaton toiminta.