Mitä sinun tulisi varoa kun käytät lattiamatotia?

- May 11, 2018-

Nykyään mattoja voidaan nähdä monissa paikoissa. Mats ovat välttämätön osa elämäämme. Mikä on lattiamatto ja mikä rooli lattiamatto on?

Lattiamatto on tuote, joka voi tehokkaasti kaataa pölyn ja absorboida veden ja epäpuhtaudet sisäänkäynnin sisäpinnan puhdistamiseksi ja maan turvalliseksi. Mattoja sijoitetaan usein pilaantumislähteiden sisäänkäynteihin ja uloskäynteihin, jotta kaikki lattiamattojen pinnasta lähtevät tahrat ja pöly voidaan adsorboida ja säilyttää ilman armoa, mikä takaa sisäkerroksen puhtauden ja turvallisuuden.

Joka päivä ihmisten jalkojen läpi, kuljettavat kohteita, ovat epäpuhtauksien ulkopuolella: hiekka, pöly, tahrat, roskat, vettä tahrat, muta, jää ja lumi, rasvat, hyönteiset, kuolleet, hiukset jne. Huoneeseen. Maaperän pilaantumisen valvonnan puuttuessa epäpuhtaudet ovat hajaantuneet koko rakennukselle ihmisten kävelemisen myötä, mikä on epätasaista sykliä, joka pilaa toistuvasti sisäkerrostumamme.

Tämä on lisännyt puhdistuksen vaikeutta ja kuormitusta, mikä johtaa lattiamateriaalien vaurioitumiseen, betonituotteiden kunnostamiseen ja kunnossapitoon sekä liukumiseen maassa. Lattiamatto antaa tehokkaasti välttää maaperän saastumista ja liukastumisonnettomuuksia, vähentää puhdistuskustannuksia ja paljon työtä.

Kuinka tehdä päivittäinen puhdistus ja huolto lattiamattoista?

Kun käytämme lattiamattoja päivittäin, meidän on kiinnitettävä huomiota myös lattiamattojen puhdistamiseen ja huoltoon. Vauhdattujen mattojen suorituskyky on, se voi taata, että pitkällä korkealla lämpötilalla ei tapahdu halkeilua tai muodonmuutosta. Hyvät lattiamatot vaativat myös hyvää kunnossapitoa, jotta lattiamattojen käyttöikää voidaan pidentää ja säästää rahaa.

Maton tavanomaisessa käytössä, jos sinulla on itsepäisiä tahroja, voit käyttää mietoa puhdistusainetta ja harjaa pyyhittäessä. On suositeltavaa käyttää neutraalia pesuainetta viikoittain maton syvien kerrosten puhdistamiseksi. Kun puhdistat alumiiniseoksesta valmistettuja lattiamattoja, on suositeltavaa käyttää päivittäin pölynimuria puhtaiden ja dekontaminointitoimintojen ylläpitämiseksi. jos puhdistetaan kaupallisia lattiamattoja, on suositeltavaa käyttää emäksistä tai neutraalia pesuainetta; ja kun käytät kaupallisia mattoja, on suositeltavaa saada 2 sarjaa lattiamattoja, joita voidaan käyttää vuorotellen käyttöiän pidentämiseksi. Lattiamatot voidaan puhdistaa suoraan lattiamatto- pinnalle tai käyttää pölynimuria. Puhdistuksessa on suositeltavaa käyttää veden lämpötilaa alle 40 ° C, jota voidaan käyttää oikein neutraalilla pesuaineella, älä käytä alkalista puhdistusainetta, koska se nopeuttaa maton ikääntymistä. Puhdistuksessa on huolehdittava siitä, että puhdistusaineen jäänteet on pestävä, kuivattu kunnolla puhdistuksen jälkeen ja steriloidaan. Kun sää on hyvä, se tulee ottaa auringossa ja steriloida. Jos se altistuu kostealle ilmalle pitkään, se on helppo muovauttaa. Kuivaa välittömästi pesun jälkeen ja pidä se kuivana. Jos se vahingossa värjätään mimeografilla, maalilla tai keitolla jne., Pese se välittömästi sen varmistamiseksi, että se on puhdas ja estää haju.