Miksi Diatom Bath mat imeesti vettä niin nopeasti

- May 11, 2018-

Diatom-muta on epäorgaanisesta geelimateriaalista valmistettu kuiva jauheinen sisäseinämateriaali ja pääasiallinen funktionaalinen täyteaine. Vakioasetusyksiköissä ei edellytetä piimaa, kuluttajien tulisi kiinnittää huomiota tunnistukseen ostaessaan. Tuotteen pääkomponenttien määrittely, jotta kuluttajat voivat selvästi ymmärtää, millaista materiaalia diatomin muta on.

Toinen standardin keskeinen seikka on vaatimus diatomitisällöstä diatamia sisältävissä tuotteissa. On huomautettava, että piimaallinen maa on tärkein komponentti ja piimetallin pitoisuus on erittäin korkea. Diatomi-muta, kuten funktionaalinen seinämateriaali, on täytettävä neljä kohtaa: käyttökelpoisuus, koristelu, toimivuus ja ympäristönsuojelu. Ja standardissa edellä mainittu suoritus on selkeästi määritelty. Sisäpiiriläiset sanoivat, että diatamomarkkinoiden odotetaan olevan standardisoitumpi. Kuluttajien on kiinnitettävä huomiota tunnistettava diatomin muta.

Ostaessasi diatomi-muta-tuotteita, tulee kaikenlaisia liikemiehiä esittämiä lausuntoja pyytää vastaavia testiraportteja vahvistamaan. Kuluttajat hankinta diatom mutaa on tunnistettava huolellisesti, sopimuksen sisältö ja todellinen vaikutus vertailun jälkeen, tehdä kokeellista vertailua, yleinen tunnistusmenetelmä on vastata veden imeytymistä, tulipalo, ei ole pistävä haju.