Diatomiitti saippuateline kylpyhuoneet

Diatomiitti saippuateline kylpyhuoneet

Vettä imevään Saippuakuppi: kosteutta saippua voi imeytyä saippua-astia kuin materiaali laadukasta luonnollinen diatomiitti. Suunniteltu humanisoitu kovera valua, se estää saippua liu'u pois ja pitää se kuiva ja puhdas.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vettä imevään Saippuakuppi: kosteutta saippua voi imeytyä saippua-astia kuin materiaali laadukasta luonnollinen diatomiitti. Suunniteltu humanisoitu kovera valua, se estää saippua liu'u pois ja pitää se kuiva ja puhdas. Www-lautasen suunniteltu pyöristetyt kulmat pevent loukkaantunut, kun kosketat. Lautasen paksuus on vain 9MM, mikä säästää tilaa.

Materiaali: Terve ja ympäristön. Piimaa on runsaasti erilaisia hyödyllisiä kivennäisaineita, raskasmetalleja tai Kemiallinen koostumus. Uusi tietotyyppi turvallisena materiaalia piimaa-tuote on tärkeää laadukas kylpyhuone kohottamisessa. 2PACK, yhden tuotteen koko: 130 * 80 * 9 MM

Tehtävä: Houkutteleva tapa pitää saippuaa tai keittiö pesuallas sieni, jos haluat, ulottuvillasi. Hauskaa! Erityisesti litteä muotoilu, koskaan pelkää iso koko saippua. Helppo Clean: saippua ei tartu haltija, on helppo pestä vedellä ja käyttää uudelleen.

Varoitus: Voisi taata korkea laatu, nopeita toimituksia ja paras asiakas Service.For kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

IMG_9404_副本.jpg

image005.jpg

Liittyvän tuotteen

image007.jpg


Piimaa on pieni, yksisoluiset levät löytyy planktonin ocean. Diatomiitti kertynyt kun kuoli niin kivettyneitä osaksi diatomiitti satojen miljoonien vuosien jälkeen. Pääkomponentit ovat piidioksidi, kevyt ja huokoinen. Elektronimikroskoopilla osoittaa, että diatomiitti nanokokoluokan huokoinen materiaali halkaisijaltaan 0,1 – 0,2 mikrometriä, huokoisuus on 90 % ja huokoset järjestetään säännöllisesti piireissä ja sen solukumi määrä pinta-alayksikköä on useita tuhansia kertoja aktiivista Carbon. Tällainen ainutlaatuinen geneerisinä diatomiitti osaltaan diatomiitti-tuotteiden erinomainen toiminto ympäristöystävällinen kuten anti-lipsahdus ja voimakas veden absorptin puhdistaa ovat, antibakteerinen, deodorantti, kosteutta todiste homeen todiste, ja estää sieni ja punkit, lämmönkestävä, kestävä.


Hot Tags: diatomiitti saippuateline kylpyhuonetta, Kiina valmistajat, toimittajat, tukkukauppa, halpa, räätälöidyt, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like