Piimaa

Piimaa

Terve ja ympäristö. Diatomitilla on runsaasti erilaisia hyödyllisiä mineraaleja, raskasmetalleja tai kemiallisia koostumuksia. Uudenlaisena turvallista materiaalia oleva diatomiittituote on tärkeää parantamaan korkealaatuista kylpyhuoneen elämää. 2pack, yksittäinen Tuotekoko: 130 * 80 * 9MM
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Veden imukykyinen saippua-astia: saippuaa imeytyy saippuaa kosteudelta materiaalina korkealaatuisena luonnollisena diatomiteina. Suunniteltu humanisoidulla koveralla valulla, se voi estää saippuaa liukumasta ja pitää sen kuivana ja puhtaana. Pyöristetyt kulmat on suunniteltu siten, että ne vahingoittavat astiaa koskettaessaan. Lautasen paksuus on vain 9MM, mikä säästää tilaa.

Materiaali: Terve ja ympäristö. Diatomitilla on runsaasti erilaisia hyödyllisiä mineraaleja, raskasmetalleja tai kemiallisia koostumuksia. Uudenlaisena turvallista materiaalia oleva diatomiittituote on tärkeää parantamaan korkealaatuista kylpyhuoneen elämää. 2pack, yksittäinen Tuotekoko: 130 * 80 * 9MM

Toiminto: Houkutteleva tapa pitää saippua tai keittiön pesuallas sienellä, missä sitä haluat, ulottuvilla. Nauti itsestäsi! Erityisesti tasainen muotoilu, ei koskaan pelkää suurta määrää saippuaa. Helppo puhdistaa: Koska saippua ei tartu pidikkeeseen, se on helppo pestä vedellä ja käyttää uudelleen.

HUOMAUTUS: Voimme taata laadukas, nopea toimitus ja paras asiakaspalvelu. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

IMG_1195_副本.jpg

image003.jpg

image005.jpg

Aiheeseen liittyvä tuote

image007.jpg

Ohje

K: Onko tämä todella hygieeninen eikä tarvitse pestä sitä?

V: Kyllä, tämän maton erikoismateriaalin ansiosta, kun on tahroja, pese juoksevalla vedellä, pyyhi märällä sienellä tai hiomapaperilla hiutaleen kevyesti, kunnes pehmeät tahrat poistetaan. sitten kuivaa luonnollisesti, Bath Mat nopeasti virkistää itsensä erinomaisella suoritustasolla.

K: Mikä päämarkkinasi on?

V: Japani, Korea, Yhdysvallat


Hot Tags: piimaa, saippua, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, halpa, räätälöity, hinta

Tutkimus

You Might Also Like